Feiten en weetjes

Jouw club

Het spel

Bekende en onbekende feiten en weetjes in kaart en beeld

Ben jij een echte kenner en weet jij alles over voetbal? Bijvoorbeeld dat WO I & II een groot aandeel hebben gehad in het voetbal zoals we het vandaag de dag kennen? Of weet jij welke club het vaakst de KNVB-beker heeft gewonnen? Met de Bosatlas van het Nederlandse voetbal leer jij nog meer.

17 miljoen coaches maar géén NL tijdens het WK.

Wie er in de spits stond en of het nou wel of geen schwalbe was tijdens de wedstrijd van gisteravond, we hebben er allemaal een mening over. Technologie, spelregels maar ook stadions en veldkwaliteit; alles heeft invloed op de eindstand. 
Lees het in de Bosatlas.

Jouw voetbalclub in beeld

Heb jij alle shirts van jouw club of sta je elke week langs de lijn? 
De Bosatlas van het Nederlandse voetbal heeft speciale aandacht voor alle clubs uit Ere- en Eerste Divisie. Compleet met alle amateurclubs, de clubmascottes en natuurlijk de clubliederen. Wat jouw club ook is, hij heeft een plekje in de Bosatlas van het Nederlandse voetbal.

Scoor 'm nu!

De Bosatlas van het Nederlandse voetbal

Verkrijgbaar bij alle boekhandels in Nederland en online!

Slechts €29,95

webshop bol.com

Wist je dat?
Door de grote behoefte aan soldaten met een goede conditie en groepsdiscipline groeit na WO I & II het aantal voetbalclubs exponentieel. Als antwoord hierop start de KNVB in 1956 de Ere- en Eerste Divisie.

Wist je dat?
HFC is de oudste voetbalclub in Nederland. In 1880 wordt zij opgericht en kreeg de naam: de Koninklijke Haarlemsche Football Club.

Wist je dat?
1 op de 5 voetbalvelden in Nederland is kunstgras.

Wist je dat?
In 2017 schrijft het Nederlandse damesvoetbal geschiedenis. Het nationale elftal wint in een prachtige finale van Denemarken. Het EK vindt nota bene plaats in Nederland.

Wist je dat?
In de gemeente Almelo is het aantal seizoenkaarten voor een profclub per 1.000 inwoners  het hoogst. Maar liefst 79 op de 1.000 inwoners heeft er een.

Wist je dat?
Bij de KNVB staan maar liefst 3.027 amateurclubs ingeschreven.

Over de atlas

Verkooppunten

Contact

Scoor 'm nu

© 2019 Noordhoff Uitgevers